Kiara
Počet príspevkov : 265 Age : 34 Localisation : London Bridge Registration date : 29.01.2007
| Predmet: Re: Lee Ryan So február 10, 2007 9:29 am | |
| | |
|
Mia Admin
Počet príspevkov : 305 Age : 32 Localisation : chatrč v Írskych horách :) Registration date : 28.01.2007
| Predmet: Re: Lee Ryan So február 10, 2007 9:31 am | |
| - marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- ale však to je jasné, že sa človek nemôže upnúť len na speváka...treba žiť aj reálny život ked raz nájdeme najsexi chalana aj normálne v našom okolí, tak potom nahradí Leeho, Duncana a všetkých ostatných nooo dobre dobre, moje úvahy si nevšímajte.
to je dobra uvaha Misi,a ty vies ze u mna ho jeden xalan skoro nahradil viem moja...ale veď ešte nie je všetkému koniec, tak musíš veriť
hej!presne tak ete nieje vsetkym dnom koniec...nex sa tesi xlapec len nech to dobre dopadne... a nech už sa to pohne z toho mŕtveho bodu ale oki, nexcem to tu veľmi rozpitvávať. no ved sak ani ja,bo nembolo by moc dobre,keby sa tu objavil niekto kto ho pozna bo potom by ma jeblo heh, nie je to veľmi pravdepodobné, ale istota je istota, no nie? | |
|
marykateryan
Počet príspevkov : 530 Age : 31 Localisation : Vila v Toskansku:DDD Registration date : 30.01.2007
| Predmet: Re: Lee Ryan So február 10, 2007 9:38 am | |
| - Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- ale však to je jasné, že sa človek nemôže upnúť len na speváka...treba žiť aj reálny život ked raz nájdeme najsexi chalana aj normálne v našom okolí, tak potom nahradí Leeho, Duncana a všetkých ostatných nooo dobre dobre, moje úvahy si nevšímajte.
to je dobra uvaha Misi,a ty vies ze u mna ho jeden xalan skoro nahradil viem moja...ale veď ešte nie je všetkému koniec, tak musíš veriť
hej!presne tak ete nieje vsetkym dnom koniec...nex sa tesi xlapec len nech to dobre dopadne... a nech už sa to pohne z toho mŕtveho bodu ale oki, nexcem to tu veľmi rozpitvávať. no ved sak ani ja,bo nembolo by moc dobre,keby sa tu objavil niekto kto ho pozna bo potom by ma jeblo heh, nie je to veľmi pravdepodobné, ale istota je istota, no nie? to teda hej!!!!! | |
|
Mia Admin
Počet príspevkov : 305 Age : 32 Localisation : chatrč v Írskych horách :) Registration date : 28.01.2007
| Predmet: Re: Lee Ryan So február 10, 2007 9:46 am | |
| | |
|