...:LEE RYAN:... Slovenské fórum o jedinečnom a talentovanom spevákovi |
|
| 3 Nové Songy na MYSPACE | |
| | |
Autor | Správa |
---|
marykateryan
Počet príspevkov : 530 Age : 31 Localisation : Vila v Toskansku:DDD Registration date : 30.01.2007
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE Ne marec 04, 2007 8:37 am | |
| - Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- veď uvidíme, už sa neviem dočkať druhého albumu. to do leta neprežijem!!!
ani ja sa nefiim dockat,ale dufam,ze tentoraz to cedecko u nas vijde skor nez 6 ci 7 mesiacou po vydani jj, presne. ale snáď by malo, keďže Lee už bude v inom vydavateľstve,
mno to dufam,bo uz sa mi nece tak dlho cakat!!!!!bo uz cakam dost dlho teraz na to druhe cedecko noo veď mne stačilo čakanie na to prvé..pche, že až po necelom roku to tu u nás vyšlo...no zbohom. som si to hneď v prvý deň kúpila
aj ja som ho potom ani z ruky necela pustit...a mama ze ukaz dam ho do tasky,a ja som na nu hned ze neeeee!!!!!a ona ze dobre,kluud.... som ho furt zo sebou nosila...xixi ho mam aj v izbe vystavene ze ho mam...aby kazdy kto vojde do izby videl...ja fiim ja fiim som psyxo tak potom sme dve, vitaj v klube...ja mám všetky CD Blue a Leeho vystavené v posvätnom ,,oltári´´ xixix xexe...tak pre mna je najposvetnejsie Leeho cd,ale aj blue maju svoje miesto | |
| | | Mia Admin
Počet príspevkov : 305 Age : 32 Localisation : chatrč v Írskych horách :) Registration date : 28.01.2007
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE Po marec 05, 2007 10:32 am | |
| - marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
ani ja sa nefiim dockat,ale dufam,ze tentoraz to cedecko u nas vijde skor nez 6 ci 7 mesiacou po vydani jj, presne. ale snáď by malo, keďže Lee už bude v inom vydavateľstve,
mno to dufam,bo uz sa mi nece tak dlho cakat!!!!!bo uz cakam dost dlho teraz na to druhe cedecko noo veď mne stačilo čakanie na to prvé..pche, že až po necelom roku to tu u nás vyšlo...no zbohom. som si to hneď v prvý deň kúpila
aj ja som ho potom ani z ruky necela pustit...a mama ze ukaz dam ho do tasky,a ja som na nu hned ze neeeee!!!!!a ona ze dobre,kluud.... som ho furt zo sebou nosila...xixi ho mam aj v izbe vystavene ze ho mam...aby kazdy kto vojde do izby videl...ja fiim ja fiim som psyxo tak potom sme dve, vitaj v klube...ja mám všetky CD Blue a Leeho vystavené v posvätnom ,,oltári´´ xixix xexe...tak pre mna je najposvetnejsie Leeho cd,ale aj blue maju svoje miesto jj, ale nebyť Blue, tak nepoznáme Leeho | |
| | | Kiara
Počet príspevkov : 265 Age : 34 Localisation : London Bridge Registration date : 29.01.2007
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE Po marec 05, 2007 10:41 am | |
| - Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
aj ja som ho potom ani z ruky necela pustit...a mama ze ukaz dam ho do tasky,a ja som na nu hned ze neeeee!!!!!a ona ze dobre,kluud.... som ho furt zo sebou nosila...xixi ho mam aj v izbe vystavene ze ho mam...aby kazdy kto vojde do izby videl...ja fiim ja fiim som psyxo tak potom sme dve, vitaj v klube...ja mám všetky CD Blue a Leeho vystavené v posvätnom ,,oltári´´ xixix xexe...tak pre mna je najposvetnejsie Leeho cd,ale aj blue maju svoje miesto noo, ale nebyť Blue, tak nepoznáme Leeho Ani Duncana | |
| | | marykateryan
Počet príspevkov : 530 Age : 31 Localisation : Vila v Toskansku:DDD Registration date : 30.01.2007
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE Po marec 05, 2007 2:31 pm | |
| - Kiara napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
aj ja som ho potom ani z ruky necela pustit...a mama ze ukaz dam ho do tasky,a ja som na nu hned ze neeeee!!!!!a ona ze dobre,kluud.... som ho furt zo sebou nosila...xixi ho mam aj v izbe vystavene ze ho mam...aby kazdy kto vojde do izby videl...ja fiim ja fiim som psyxo tak potom sme dve, vitaj v klube...ja mám všetky CD Blue a Leeho vystavené v posvätnom ,,oltári´´ xixix xexe...tak pre mna je najposvetnejsie Leeho cd,ale aj blue maju svoje miesto noo, ale nebyť Blue, tak nepoznáme Leeho Ani Duncana pravda pravduuuca...pockat hned ix idem dat do vitriny!!!! | |
| | | Kiara
Počet príspevkov : 265 Age : 34 Localisation : London Bridge Registration date : 29.01.2007
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE Po marec 05, 2007 2:39 pm | |
| - marykateryan napísal:
- Kiara napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
aj ja som ho potom ani z ruky necela pustit...a mama ze ukaz dam ho do tasky,a ja som na nu hned ze neeeee!!!!!a ona ze dobre,kluud.... som ho furt zo sebou nosila...xixi ho mam aj v izbe vystavene ze ho mam...aby kazdy kto vojde do izby videl...ja fiim ja fiim som psyxo tak potom sme dve, vitaj v klube...ja mám všetky CD Blue a Leeho vystavené v posvätnom ,,oltári´´ xixix xexe...tak pre mna je najposvetnejsie Leeho cd,ale aj blue maju svoje miesto noo, ale nebyť Blue, tak nepoznáme Leeho Ani Duncana
pravda pravduuuca...pockat hned ix idem dat do vitriny!!!! Boze ty si pripad | |
| | | marykateryan
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE Ut marec 06, 2007 2:38 am | |
| - Kiara napísal:
- marykateryan napísal:
- Kiara napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
aj ja som ho potom ani z ruky necela pustit...a mama ze ukaz dam ho do tasky,a ja som na nu hned ze neeeee!!!!!a ona ze dobre,kluud.... som ho furt zo sebou nosila...xixi ho mam aj v izbe vystavene ze ho mam...aby kazdy kto vojde do izby videl...ja fiim ja fiim som psyxo tak potom sme dve, vitaj v klube...ja mám všetky CD Blue a Leeho vystavené v posvätnom ,,oltári´´ xixix xexe...tak pre mna je najposvetnejsie Leeho cd,ale aj blue maju svoje miesto noo, ale nebyť Blue, tak nepoznáme Leeho Ani Duncana
pravda pravduuuca...pockat hned ix idem dat do vitriny!!!! Boze ty si pripad hehe jaaa fiiiim ja som tak na psyxiatriu Psyxiatria 4 EVER | |
| | | Mia Admin
Počet príspevkov : 305 Age : 32 Localisation : chatrč v Írskych horách :) Registration date : 28.01.2007
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE Ut marec 06, 2007 10:29 am | |
| ja Duncov album ani Simonov ani Antonyho nemam vo vitrinke.... ale mala by som si dat, heh | |
| | | Kiara
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE Ut marec 06, 2007 12:31 pm | |
| - Mia napísal:
- ja Duncov album ani Simonov ani Antonyho nemam vo vitrinke.... ale mala by som si dat, heh
Teeeda aspon toho Duncana by si fakt mohla Antonyho ti s radostou odpustim | |
| | | marykateryan
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE Ut marec 06, 2007 12:58 pm | |
| | |
| | | Mia Admin
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE St marec 07, 2007 9:11 am | |
| | |
| | | Mia Admin
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE St marec 07, 2007 9:13 am | |
| | |
| | | marykateryan
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE St marec 07, 2007 9:17 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 3 Nové Songy na MYSPACE | |
| |
| | | | 3 Nové Songy na MYSPACE | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|