...:LEE RYAN:... Slovenské fórum o jedinečnom a talentovanom spevákovi |
|
| NAS MUCINKO 28.3.2007 | |
| | Autor | Správa |
---|
marykateryan
Počet príspevkov : 530 Age : 31 Localisation : Vila v Toskansku:DDD Registration date : 30.01.2007
| Predmet: NAS MUCINKO 28.3.2007 Po apríl 09, 2007 1:25 pm | |
| ooooooox vidite tu dokonalost?!!!!...on je proste neskutocnyyyyyy!!!!!!!!...inak ludia?...ja viem ze tato moja otazka je asi blba ale nezda sa vam,ked sa kuknete na tie fotky,ze nam nas Lee opät sxudol?...ako mne nezalezi ci je xudy alebo trosku pri sebe,on je moj BOH 4EVER & EVER,ale zda sa mi taky poxudnuty,i ked si myslim,ze bolo lepsie ked viac jedol,bo vtedy v blue jaky bol ploxy,to bolo az nezdrave,to na nom normalne kricalo,ze je neskutocne xudy | |
| | | Mia Admin
Počet príspevkov : 305 Age : 32 Localisation : chatrč v Írskych horách :) Registration date : 28.01.2007
| Predmet: Re: NAS MUCINKO 28.3.2007 Ut apríl 10, 2007 9:26 am | |
| yo yo, pochudol...teraz je podľa mňa tak akurát, ale zas mne nevadí, keď je aj troška pri sebe, on je zlatý furt!!! a tuším si dal aj dorobiť nový melírik, nie? či sa mi len zdá? no to je jedno, kwasny je tam | |
| | | marykateryan
Počet príspevkov : 530 Age : 31 Localisation : Vila v Toskansku:DDD Registration date : 30.01.2007
| Predmet: Re: NAS MUCINKO 28.3.2007 Ut apríl 10, 2007 9:34 am | |
| - Mia napísal:
- yo yo, pochudol...teraz je podľa mňa tak akurát, ale zas mne nevadí, keď je aj troška pri sebe, on je zlatý furt!!! a tuším si dal aj dorobiť nový melírik, nie? či sa mi len zdá? no to je jedno, kwasny je tam
hej hej tak akurat,boze Misi,nex uz dojde na slovensko abo niekde pobliz,bo to uz nezvladnem...a skolabujem...mna uz to nebavi cakat jak taky debil...uz 7 rokov a predpokladam,ze tyx rokov bude ete vela a inak nexapem,naco xudol,ved bol tak upe xutny,ja nefiim preco ale mna to tak teskalo,neviem preco,asi som uz upe blazon...ale proste ako hovoris,on je zlaty furt!!!!!!...mno a na tyx vlasox...nefiim ci ma new melirik...mne sa nezda...ale mozno to je blbo odfotene... LEE RYAN 4EVEEEEEER & EVEEEER IX LIEBE DIX,I LOVE YOU, I LIKE YOUpeace xxx | |
| | | Mia Admin
Počet príspevkov : 305 Age : 32 Localisation : chatrč v Írskych horách :) Registration date : 28.01.2007
| Predmet: Re: NAS MUCINKO 28.3.2007 Ut apríl 10, 2007 9:38 am | |
| - marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- yo yo, pochudol...teraz je podľa mňa tak akurát, ale zas mne nevadí, keď je aj troška pri sebe, on je zlatý furt!!! a tuším si dal aj dorobiť nový melírik, nie? či sa mi len zdá? no to je jedno, kwasny je tam
hej hej tak akurat,boze Misi,nex uz dojde na slovensko abo niekde pobliz,bo to uz nezvladnem...a skolabujem...mna uz to nebavi cakat jak taky debil...uz 7 rokov a predpokladam,ze tyx rokov bude ete vela
a inak nexapem,naco xudol,ved bol tak upe xutny,ja nefiim preco ale mna to tak teskalo,neviem preco,asi som uz upe blazon...ale proste ako hovoris,on je zlaty furt!!!!!!...mno a na tyx vlasox...nefiim ci ma new melirik...mne sa nezda...ale mozno to je blbo odfotene...
LEE RYAN 4EVEEEEEER & EVEEEER IX LIEBE DIX,I LOVE YOU, I LIKE YOU peace xxx ja som optimista, ale newiiim....myslím, že sa ešte načakáme, kým sem príde :-( | |
| | | marykateryan
| Predmet: Re: NAS MUCINKO 28.3.2007 Ut apríl 10, 2007 9:41 am | |
| - Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
hej hej tak akurat,boze Misi,nex uz dojde na slovensko abo niekde pobliz,bo to uz nezvladnem...a skolabujem...mna uz to nebavi cakat jak taky debil...uz 7 rokov a predpokladam,ze tyx rokov bude ete vela
a inak nexapem,naco xudol,ved bol tak upe xutny,ja nefiim preco ale mna to tak teskalo,neviem preco,asi som uz upe blazon...ale proste ako hovoris,on je zlaty furt!!!!!!...mno a na tyx vlasox...nefiim ci ma new melirik...mne sa nezda...ale mozno to je blbo odfotene...
LEE RYAN 4EVEEEEEER & EVEEEER IX LIEBE DIX,I LOVE YOU, I LIKE YOU peace xxx ja som optimista, ale newiiim....myslím, že sa ešte načakáme, kým sem príde :-( mno alebo to psyxycky nezvladneme a prestane nas to cakanie bavit a zbalime kufre a pojdeme omrknut londyn a ak tam nebude tak pojdeme do L.A. | |
| | | Mia Admin
| Predmet: Re: NAS MUCINKO 28.3.2007 Ut apríl 10, 2007 9:48 am | |
| - marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
LEE RYAN 4EVEEEEEER & EVEEEER IX LIEBE DIX,I LOVE YOU, I LIKE YOU peace xxx ja som optimista, ale newiiim....myslím, že sa ešte načakáme, kým sem príde :-(
mno alebo to psyxycky nezvladneme a prestane nas to cakanie bavit a zbalime kufre a pojdeme omrknut londyn a ak tam nebude tak pojdeme do L.A. tak to si píš! | |
| | | marykateryan
| Predmet: Re: NAS MUCINKO 28.3.2007 Ut apríl 10, 2007 9:51 am | |
| - Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
- marykateryan napísal:
- Mia napísal:
LEE RYAN 4EVEEEEEER & EVEEEER IX LIEBE DIX,I LOVE YOU, I LIKE YOU peace xxx ja som optimista, ale newiiim....myslím, že sa ešte načakáme, kým sem príde :-(
mno alebo to psyxycky nezvladneme a prestane nas to cakanie bavit a zbalime kufre a pojdeme omrknut londyn a ak tam nebude tak pojdeme do L.A. tak to si píš! okok...mno tak ja si to teda idem zapisat...heheheheheeeee | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: NAS MUCINKO 28.3.2007 | |
| |
| | | | NAS MUCINKO 28.3.2007 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|